Gastlessen

#Maakeenminiverschil

Enthousiasmeren, inspireren en motiveren om de wereld een klein beetje mooier te maken is wat ik het allerliefste doe!

Daarom geef ik als ZZP’er heel graag gastlessen over zwerfafval, de plastic soep en het maken van een miniverschil. Via mijn lessen hoop ik dat leerlingen gaan nadenken over hun eigen footprint en wil ik hun laten zien dat zij allemaal op hun eigen manier de wereld een beetje mooier kunnen maken.

Gastlessen

Voor scholen geef ik verschillende gastlessen. Maar wist je dat je als bedrijf ook gastlessen kunt sponsoren aan scholen? 

Kadootje bij lespakketten

Wanneer je als school of bedrijf kiest voor een lespakket, zit er een kadootje bij! Want een verschil maken kan alleen als er de jusite spullen bij aanwezig zijn. Daarom krijg je een uniek kadootje bij een pakket! Zo kan er ook na de lessen nog een verschil gemaakt worden. 

SuperSteef

Als SuperSteef heb ik meegewerkt aan het What’s SUP project. Een educatief project die basisscholen zelfstandig kunnen uitvoeren om bewustwording te creëren rondom het verbruik van Single Use Plastic en het verminderen ervan. Hoe? Door het maken van een miniverschil NATUURlijk!

Artikel in de Krant van de aarde

Alle gastlessen zijn opgevallen! Zo schreef Ineke Struijk een artikel op de site Krant van de aarde over mijn gastlessen. Ben je benieuwd naar het artikel?